B&B onder de Blauwe Hemel
Vol verrassingen op 10 min van Den Bosch

Onze B&B

B&B Onder de Blauwe Hemel is gesitueerd in de "oude koeienstal" van onze woonboerderij uit 1891. Twee jaar geleden ben ik begonnen met het ombouwen van de oude koeienstal naar een gastenverblijf met een zelfstandig luchtverversingssysteem en regelbare vloerverwarming, Zowel het bad als de douche hebben hotelkwaliteit waterdruk waardoor het douchen extra comfortabel is. Ruim 130 jaar geleden lag onze boerderij nog te midden van uitgestrekte weilanden maar inmiddels door de tands des tijds en ruilverkavelingen ligt het heerlijk rustig aan de rand van het centrum van Vlijmen. Ons prachtig Brabantse Vlijmen dat rijk is aan leuke winkeltjes, restaurants en terrassen en dat alles op slechts 10 minuten van de Vestingssteden Den BoschHeusden Vesting en Natuurreservaat de Loonse & Drunense Duinen, en andere exotische werelddelen... 

 U bent als gast van B&B Onder de Blauwe Hemel vrij om heerlijk door onze tuin te struinen of fijn tot rust te komen onder ons overdekte terras met heerlijke lounge banken en een romantische houtkachel. 

 

Tuinhuisje


In onze tuin vindt u heel veel fruitsoorten: o.a. druiven, diverse soorten appels, peren, bramen, frambozen, aalbessen en kruisbessen, stoofappels en stoofperen, walnoten, asperges en prachtige kippendames die we liefkozend onze "Backstreet Chicks" hebben genoemd... Het fruit en de verse vrije uitloop scharreleieren van onze Backstreet Chicks zijn een vast onderdeel van het bij de prijs inbegrepen a la carte ontbijt...hoe lekker is dat!


Naamloos-1
kippen
eieren kader
shakethetree
appelboom kip
appelboomlinks
plukme